BIM-Bridge

BIM-Bridge

 • Koppelt BIM aan uw vastgoedbeheersysteem
 • Informatie uit BIM toevoegen aan uw vastgoedbeheersysteem
 • Informatie uit uw vastgoedbeheersysteem toevoegen aan uw BIM
 • Open BIM standaard IFC
 • Verificatie op volledigheid BIM
 • Eén management samenvatting
 • Selecteer uw BIM-Bridge koppeling

  BIM-Bridge voor ...

  In ontwikkeling.

  Ander systeem?

  Staat uw vastgoedbeheersysteem hier nog niet tussen dan kunnen wij deze voor u ontwikkelen. Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden naar de BIM-Bridge voor uw vastgoedbeheersysteem, neem dan contact met ons op.

  Functionaliteiten BIM-Bridge

  De BIM-Bridge biedt de mogelijkheid om informatie uit een BIM te koppelen aan een vastgoedbeheersysteem. Daarbij kan informatie uit een BIM ingelezen worden in het gekoppelde vastgoedbeheersysteem én kan informatie uit kan informatie uit dit systeem worden toegevoegd aan een BIM, ofwel een tweezijdige koppeling. De BIM-Bridge zorgt ervoor dat het vastgoedbeheersysteem compatibel wordt met BIM op basis van de open BIM standaard IFC. De BIM-Bridge leest daarbij geometrische informatie en eigenschappen uit van gewenste elementen/objecten in het BIM. Welke informatie er van de elementen wordt uitgelezen hangt af van het te koppelen vastgoedbeheersysteem; de classificatie, naamgeving en geometrie zijn daarbij een basis. Gedetailleerdere informatie, betreft parameters die uitgewisseld worden, kunt u terugvinden onder de BIM-Bridge koppeling van het betreffende vastgoedbeheersysteem. De BIM-Bridge genereert ook direct een management samenvatting van het door u ingevoerde BIM. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de juistheid en kunt u deze informatie eventueel gebruiken om de leverancier van uw BIM op onvolkomenheden te wijzen. De BIM-Bridge biedt hierbij een automatische check op de toegewezen eigenschappen.

  Licenties BIM-Bridge

  Selecteer de gewenste licentie voor de BIM-Bridge, wilt u een andere licentie dan de genoemde licenties neem dan Contact met ons op.

  Demo

  Gratis


  Onbepert aantal
  Gebruikers

  1 BIM
  project

  Onbepert aantal
  'runs'

  2 element groepen
  per 'run'

  Small

  € 300,- p/j


  Onbepert aantal
  Gebruikers

  3 BIM
  projecten

  Onbepert aantal
  'runs'

  Tot 1000 elementen
  per 'run'

  Corporate

  € 600,- p/j


  Onbepert aantal
  Gebruikers

  6 BIM
  projecten

  Onbepert aantal
  'runs'

  Tot 5000 elementen
  per 'run'

  Professional

  € 900,- p/j


  Onbepert aantal
  Gebruikers

  10 BIM
  projecten

  Onbepert aantal
  'runs'

  Tot 10.000 elementen
  per 'run'